Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://hhktml.meb.k12.tr
Adres : hacı hüseyin kölük mesleki ve teknik Anadolu lisesi K.HÜSEYİNBEY MAH. YUNUS EMRE CAD. NO 3 BATTALGAZİ / MALATYA
VİZYON : VİZYONUMUZ Yurdunu seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarına yürekten bağlı ve bu ilkeleri tavizsiz uygulayan,Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen nitelikler doğrultusunda; ülke kalkınmasına olumlu katkılar sağlayacak, evrensel düşünen ve Ulusal değerlerini özümsemiş ve bunları evrensel boyutlara taşıyabilen, bilgi çağının gereği bilimselliğe önem veren, teknolojik gelişmelere ayak uyduran, yüzyılın gerektirdiği teknik ve teorik donanıma sahip öğrenciler yetiştirmek, çağdaş ve demokratik bir çevrenin oluşmasına katkıda bulunmak.
MİSYON : Milli Eğitimin Genel Amaçları ile Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, mesleki alanda her öğrencinin kişisel yetenek ve gereksinimlerine uygun eğitim vererek, onları ekonomi dünyasının ihtiyaç duyduğu elemanlar olarak yetiştirmek ; yükseköğretime hazırlayarak demokratik ve bilimselliğe önem veren, üretken, teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen, ülkenin ekonomik mimarları ve teknik eleman olarak topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Spor dalında çok sayıda ödüller bulunmaktadır.

Saatler : Başlama-08:00 Bitiş-16:30
Isınma : Dogalgaz
Pansiyon : BULUNMAMAKTADIR
Servis :
Ulaşım : Merkeze gelen her türlü ulaşım araçları
Yerleşim Yeri : Yunus Emre Cd. Küçük Hüseyinbey Mh. No:3 Battalgazi/MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıflar için 2019-2020 Kontenjanı : 180 kişidir.
Sportif Etkinlikler : Güreş, Kickboks, Teakwondo
Bilimsel Etkinlikler :